Bezorging in 3 weken!

Alle producten die u bij Wesley’s deco & interieurstoffen koopt worden altijd binnen 3 weken (vanaf de eerst volgende werkdag) bij u bezorgd. Wesley’s deco & interieurstoffen levert 100% maatwerk. Mocht het voorkomen dat de levertijd van uw bestelling langer dreigt te worden dan nemen wij direct contact met uw op om u te informeren over de situatie.

Vragen over uw bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling bij Wesley’s deco & interieurstoffen? Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@wesleysdeco.nl in combinatie met het ordernummer. De vragen, die wij van u ontvangen, zijn gekoppeld aan uw account en gegevens zodat we u vele malen sneller van dienst kunnen zijn. U kunt daarnaast ook altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via: 06-53560796 (maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00).

Gratis verzending boven de €500,-

Bij Wesley’s deco & interieurstoffen is de verzending altijd gratis voor orders boven de € 500.-. Voor orders onder de €500,- brengen wij een kleine meerprijs in rekening voor het verzenden van uw raamdecoratie. Zo weet u vanaf het eerste moment wat de totaalkosten zijn. Geen verborgen en of bijkomende verzendkosten bij het afronden van uw bestelling. Simpel, duidelijk en transparant. U ontvangt uw bestelling binnen 10 werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen*. 

*Dit geldt alleen voor orders zonder montage. Wanneer u besteld heeft met montage dan wordt de levering verlengd met ongeveer 2 weken. Onze ervaren monteurs nemen uw producten dan mee tijdens de montage en zorgen ervoor dat de producten op nette wijze worden gemonteerd.

Afleveradres

Het is mogelijk bij het bestellen om een alternatief leveradres op te geven. Ideaal om uw pakket op een ander adres, bijvoorbeeld op uw werk te laten afleveren. Tip: gebruik het telefoonnummer waarop u tijdens kantooruren bereikbaar bent.

Afhalen

Afhalen van uw bestelling bij ons magazijn in Wateringen? Geen probleem, vult u dan het adres van Wesley’s deco & interieurstoffen in als afleveradres bij het plaatsen van uw bestelling;

SHOWROOM
‘s-Gravenzandseweg 62G
2291 PE Wateringen

U ontvangt van ons automatisch een bericht wanneer u de goederen tijdens kantooruren af kunt halen. Bij het afhalen van uw bestelling zullen wij u vragen om uw identiteitsbewijs en bestelnummer.